Prijzen en Informatie


Wij komen op afspraak bij u langs om computer en netwerk problemen op te lossen. Ook installatie van netwerk, draadloze netwerken, e-mail of software problemen kunnen we oplossen. Heeft u een vast gelopen computer of moet er een printer, router, scanner geïnstalleerd worden, ook dat is mogelijk. Tevens kunnen we u helpen met diverse programma’s zoals Microsoft Outlook, Word, Excel, Windows of anderen programma’s waarvan u gebruik wilt maken.

Voorrijkosten

  • Arnhem en omgeving tot 10 km € 15,-
  • Arnhem en omgeving vanaf 10 km € 1,50 per km

De kosten

  • arbeidsloon € 30,- per uur
  • begeleiding  € 20,- per uur
  • onderzoekkosten computer € 25,-
  • onderzoekkosten notebook € 35,-

Reparatie
PC-Home is gespecialiseerd in het repareren van computers en notebooks. Als uw apparaat niet meer werkt kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen bij PC-Home. Er wordt zorgvuldig met uw apparaat omgegaan en u wordt van te voren op de hoogte gebracht over eventuele problemen. Zo weet u dat er achteraf geen onverwachte kosten zijn.

Hulp met computer
Als u hulp nodig heeft met uw computer of notebook kunt u ook terecht bij PC-Home.
PC-Home heeft niet alleen veel verstand van computers maar ook anderen apparaten als printers, tablets en routers.

Software & Hardware
PC-Home kan allerlei software en hardware producten leveren. Bijvoorbeeld als uw harde schijf niet meer groot genoeg is of als u een videokaart wilt aanschaffen voor uw kinderen om spelletjes te spelen. U wordt zorgvuldig geadviseerd bij het aanschaffen van deze producten.

Wij hebben inmiddels al meer dan 20 jaar ervaring in het repareren, upgraden, opschonen van computers en adviseren aan zowel particulieren als kleine zelfstandigen op het gebied van hard en software. Tevens werken we snel en komen onze afspraken na. Heeft u een probleem met computer of laptop, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Voor meer informatie kunt u ons altijd mailen of bellen.